Nyárindító kedvezmények!

Látogasson el Ön is üzletünkbe kedvezményes kínálatunk megtekintéséhez és válogasson több száz készleten levő termékünk közül!

Ízelítő aktuális kínálatunkból

Térjen be üzletünkbe Nyíregyházán, vagy látogassa meg partnerüzletünket Debrecenben!

Egy ülőgarnitúra kényelme, egy szövet tapintása, egy faminta árnyalata – vannak dolgok, amelyeket képek nem tudnak teljes mértékben visszaadni.

Bizonyos döntésekhez elengedhetetlen a személyes jelenlét. Ebben hiszünk, és ezt támogatjuk már több mint 25 éve üzleteinkben. Jöjjön el hozzánk személyesen és tekintse meg kínálatunkat!

Tekintse meg és próbálja ki több száz különböző termékünket személyesen és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt. Amennyiben nem találja meg álmai bútorát nálunk, úgy kollégáink készséggel segítenek Önnek közel száz gyártónk kínálatának áttekintésében, a legmegfelelőbb opció kiválasztásában és megrendelésében.

ÁRGARANCIA!

Egy bútor vásárlása nagy döntés. Ezért mi őszintén törekszünk arra, hogy ne csak a választékban és kiszolgálásban, hanem az árakban is versenyképesek legyünk. Közel 30 éves tapasztalatunknak és partnereinkkel való hosszú távú együttműködéseinknek köszönhetően a legkedvezőbb árakat tudjuk elhozni Önnek!

Amennyiben kérdése van, vagy megálmodott már valamilyen bútor összeállítást otthonába, keressen meg minket és kérjen ajánlatot!

Ha még nincs konkrét elképzelése, böngéssze online katalógusainkat álmai bútorainak megtalálásához

FEL

Keresés www.kertvarosibutor.hu

Bejelentkezés

Fiók létrehozása

A személyes adatokat a weboldalon történő vásárlási élmény fenntartásához, a fiókhoz való hozzáférés kezeléséhez és más célokra használjuk, melyeket a Adatkezelési tájékoztató tartalmaz.

Jelszó helyreállítás

Elfelejtette a jelszavát? Adja meg a felhasználónevét vagy email címét és emailben küldünk egy helyreállítási linket!

NYITVATARTÁS

Hétfő

Kedd

Szerda

Csütörtök

Péntek

Szombat

Vasárnap

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30

9:00 - 17:30

9:00 - 13:00

ZÁRVA

Elérhetőségeink